Com llançar publicitat a Yandex Direct el 2024 una guia completa

No hi ha cap efecte particular de la introducció de l’EPC en els projectes. L’excepció són els projectes on es fa publicitat per a diverses divisions de l’empresa per ciutat.

Podeu configurar gairebé totes les funcionalitats de Direct en un EPK i gestionar els pressupostos dels departaments en diversos EPK, cosa que és més convenient que 10-20-30 campanyes estàndard per a cada ciutat.

Ja hem provat el nou producte. En el llançament, el plom no es va abaratir. Al contrari, el pots aconseguir a un preu més elevat que amb altres campanyes. I aquests preus es convertiran en la norma, ja que enguany l’EPC serà obligatori i no tindrà alternativa”.

Les proves beta de la campanya de rendiment unificat (UPC) s’han completat i Yandex ha anunciat les seves noves capacitats juntament amb els plans d’implementació.

Aviat, els anuncis de text, d’imatge i dinàmics, així com els bàners intel·ligents s’actualitzaran a EPK, i això és el que espera als anunciants aleshores.

“EPC és un nou format de Yandex, que combina diversos tipus de campanyes que existeixen actualment, com ara cerca, YAN, banners intel·ligents, anuncis dinàmics, publicitat de productes.

No hi ha cap efecte particular de la introducció de l’EPC en els projectes. L’excepció són els projectes on es fa publicitat per a diverses divisions de l’empresa per ciutat. Podeu configurar gairebé totes les funcionalitats de Direct en un EPK i gestionar els pressupostos dels departaments en diversos EPK, cosa que és més convenient que 10-20-30 campanyes estàndard per a cada ciutat.

Ja hem provat el nou producte. En el llançament, el plom no es va abaratir. Al contrari, el pots aconseguir a un preu més elevat que amb altres campanyes. I aquests preus es convertiran en la norma, ja que enguany l’EPC serà obligatori i no tindrà alternativa”.

Pel que fa a les opcions “Durada”, “Programa Biblioteca de números de telèfon d’impressions”, “Contactes als anuncis”, “Paràmetres d’URL”, “Promocions”, “Ajustaments”, “Frases negatives”, “Supervisió del lloc”.

“Geo ampliada”, “Experiments” ” , “Prohibició d’impressions”, “Priorització d’anuncis”, “Informació de l’organització a Maps”, llavors es mantindran sense canvis i estaran disponibles en tot tipus de campanyes.

Llista de números de telèfon actualitzada de 2024 d'arreu del món 2

A nivell de grup: orientació al públic objectiu: geografia de les impressions, orientació automàtica, paraules temàtiques. Condicions de reorientació i selecció de públic, tipus de contingut del lloc. La configuració es pot aplicar a tots els anuncis del grup.

A nivell d’anunci: aparença i pàgines de destinació: pujar textos, imatges, vídeos. Configurar enllaços de seguiment, enllaços profunds i pàgines d’aplicacions personalitzades a la botiga, gestionar l’atribució d’impressions.

També podeu seleccionar objectius de 什么是 Delco Dispatch?您应该了解有关该平台的所有信息 campanya, provar creativitats. Combinar anuncis, bloquejar impressions en determinades plataformes, establir un calendari d’impressions i llançar campanyes de vol amb un pressupost per a un període.

Com crear un compte i una campanya publicitària a

“Si la promoció integral és un treball llarg i coherent amb efecte durant anys. Aleshores la publicitat clau en mà a Yandex.Direct us permet rebre sol·licituds aquí i ara. Utilitzem aquesta eina activament perquè entenem clarament com us ajudarem a dominar aquest mètode eficaç”.

Per crear un compte, aneu a  Allà, introduïu 购买线索  la vostra informació personal. Creeu una contrasenya i registreu-vos al sistema fent clic al botó groc “Registrar”.

Es millor prohibir-la un temps després de l’inici de la campanya, quan ja entenem què funciona i què no.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *