Qui és un conillet d’aigua tota la veritat sobre el símbol del 2023

Almenys el negre. Descobrim quin tipus d’animal és realment i intentem entendre quines qualitats futures de l’any simbolitza.

Quin tipus d’animal és el conill d’aigües negres?

El Conill d’Aigua Negra es va convertir en el símbol de l’any gràcies al calendari oriental (horòscop xinès). és un antic sistema predictiu xinès basat en el calendari solar-lunar.

La cultura xinesa té un sistema de designació  amb un dels 12 animals sagrats.

El propi animal es pot anomenar de manera diferent, perquè a l’horòscop xinès el gat, el conill i la llebre simbolitzen aproximadament el mateix. És que en diferents països es centren en animals diferents. A la Xina és un conill, al Vietnam és un gat.

El 2023 és l’any que completa el cicle Comprar la llista de números de telèfon mòbil lunar (recordeu que l’aigua completa el cicle). L’aigua el 2023 simbolitza la flexibilitat, la predictibilitat i el pas del temps sense esdeveniments sobtats (tots ho necessitem). El conill és un animal associat a la família, la prosperitat i la pau; això és el que ens prometen els astròlegs el 2023. Però aquest any del conill no començarà l’1 de gener, sinó el 22, segons el calendari lunar.

Quin tipus d’animal és realment aquest

Comprar la llista de números de telèfon mòbil

Probablement per això el “gat d’aigua” no és tan popular a Rússia, perquè aquest animal no existeix a la natura. Però , però encara no és negre. De fet, s’assembla molt a una llebre:

Aquest és un animal gran de la família de les llebres, pertanyent al gènere dels conills americans (Sylvilagus). La seva longitud corporal és de 45 a 55 cm, el pes és d’1,6 a 27 kg. Les orelles, com podeu veure, són força petites. A més, l’animal en si és gran, el més gran d’aquest tipus.

El conill domèstic descendeix del conill 制作有效广告的 5 个步骤 europeu salvatge (Oryctolagus cuniculus), que va ser domesticat. Aquest és un animal petit: de 31 a 45 cm de llarg, amb un pes d’1,3 a 2,5 kg. El color més sovint és marró-gris, de vegades amb un to vermellós. Les orelles són grans.

A la foto d’Internet per a la sol·licitud de “conill d’aigua negra”: sovint conills domèstics normals del color corresponent. Mireu que grans tenen les orelles:

 

Comportament del conill d’aigua

(Sylvilagus): viuen al continent 购买线索 americà des del Canadà fins a l’Argentina. A Rússia, en principi, no es troben. A la Xina també.

Concretament, el conill d’aigua (en anglès és swamp rabbit, “swamp rabbit”) viu als pantans i zones humides del sud dels Estats Units (des de l’est de Texas i Kansas fins a Carolina del Sud). Aquesta és l’espècie més comuna del gènere.

 

Com que l’animal viu als pantans, neda bé i s’amaga dels enemics estirat a l’aigua; només el seu nas queda a la superfície.

Aquests conills s’alimenten de plantes i canyes que creixen als seus hàbitats. Utilitzen les plantes per construir nius sobre el sòl. Els mascles protegeixen el seu territori marcant-lo: aquests animals són força territorials. Les femelles donen a llum 2-3 vegades l’any.

Un conill d’aigua no es manté a casa – l’animal no està domesticat. Molt sovint, diferents races de conills decoratius actuen com a mascotes, són fins i tot més petites i lleugeres que el conill europeu (Oryctolagus Cuniculus, aquesta espècie va donar a llum a totes les races que coneixem). Els conills domèstics es poden entrenar, els encanta passar temps amb la gent i es poden ensinistrar.

Per aquest motiu, és difícil dir quina relació té el conill d’aigua amb els humans, però un  interessant . El 39è president nord-americà Jimmy Carter va anar a pescar a la primavera de 1979 i es va trobar amb un conill d’aigua agressiu. Segons el president, el conill va ser llançat a l’aigua per gossos (aparentment es feia una caça a la riba) i va nedar després del vaixell del president, amb força rapidesa. I després fins i tot va intentar pujar-hi. El president va ruixar el conill amb aigua per allunyar-lo; després va nedar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *