Tipus de publicitat a Internet una guia completa

“Hi ha matisos a l’hora de crea , ja siguin anuncis de cerca o bàners en llocs web.

A més del text, podeu col·locar una imatge interessant i intrigant al bàner per augmentar el nombre de clics. Els pancartes promouen el coneixement de la marca, augmenten el trànsit i els beneficis.

Un bàner no us permet escriure molt text, de manera que heu de poder assignar-hi espai i, literalment, cridar l’usuari a l’acció en poques paraules.

A més d’especialistes en entorns publicitaris, els creatius i els dissenyadors participen en la creació de publicitat en mitjans “.

Per promocionar un negoci als cercadors, quan es necessita una posició alta en els resultats de la cerca, hi ha dues solucions.

El mecanisme de la publicitat contextual es basa en l’anomenat targeting. Amb la seva ajuda, des de l’audiència general de la xarxa, només podeu seleccionar l’objectiu segons criteris especificats: geoposició, indicadors demogràfics i molt més. Es poden utilitzar per separat o combinats. Com més precisament s’estableixin aquestes restriccions, més econòmicament es gastarà el pressupost.

La publicitat contextual pot ser  . El primer es mostra als motors de cerca, el segon en diversos llocs.

Els anuncis per mostrar-se a Yandex i als socis de Llista de números de Whatsapp Yandex es configuren mitjançant el servei Yandex.Direct.

Google Ads s’utilitza per mostrar a Google. Però no hi podreu treballar a partir del 2022, perquè el servei té una feina limitada a Rússia. No veiem anuncis a Google i no podem personalitzar-los nosaltres mateixos.

Llista de números de Whatsapp

Es mostra a les línies superiors dels resultats de la cerca amb la marca “Publicitat”. L’usuari introdueix una frase de cerca i el sistema intenta retornar els enllaços més rellevants.

La selecció es basa en frases clau, puntuacions, percentatges de clics, ofertes i altres criteris. La posició final ve determinada per un mecanisme 如何避免成为消极博主 de subhasta en què la puntuació general de l’anunci “competeix”. L’oferta més alta no sempre portarà el vostre anunci al primer lloc, això està influenciat per tots els indicadors.

Es mostra als llocs associats de Yandex en format de bàner. Avui no veiem anuncis de socis de Google.

Els anuncis que veu un usuari depenen del que ha cercat abans i dels llocs que ha visitat.

La programàtica és una manera automàtica de comprar publicitat . És molt semblant a la publicitat contextual, ja que també funciona en un model de subhasta, però abasta un nombre més gran de llocs, així com un públic més adequat al format objectiu.

La programàtica determina en temps real 购买线索 quin anunci es mostrarà a un visitant específic. És a dir, quan un usuari entra al lloc, les dades sobre ell es transfereixen a la plataforma de configuració d’anuncis i, com a resultat, se li mostra l’anunci més adequat amb una oferta més alta.

La principal diferència entre programàtica i contextual és que aquest últim funciona mitjançant paraules clau. L’usuari introdueix una frase, per exemple, “comprar criptomoneda”, i al motor de cerca veu els anuncis més adequats per a aquesta frase. Més tard, amb l’ajuda del retargeting (en parlem a continuació) en llocs i plataformes de tercers, se li mostra publicitat als mitjans amb ofertes per comprar criptomoneda.

La programàtica no funciona així: no li importa la sol·licitud en si. Determina per endavant que una persona està generalment interessada en la criptomoneda i li mostra un anunci corresponent.

Així, la programàtica crea demanda mateixa. Si l’usuari fa accions amb l’anunci, s’utilitza el retargeting o la publicitat de display.

Podeu configurar la publicitat programàtica a través del mateix Yandex.Direct, però també hi ha plataformes més especialitzades que no estan relacionades amb Google i Yandex i altres.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *