Públic objectiu per què conèixer el vostre client

Què fer després amb aquesta informació? Busqueu llocs on sovint visiten noies d’aquestes categories. Això inclou grans salons de noces, escoles i llars d’infants i, per descomptat, Internet.

Si el nostre públic utilitza activament les xarxes socials, és important parlar-hi de nosaltres mateixos. Per a un maquillador, la plataforma de més èxit és la que té el màxim contingut visual, i la promoció allà pot donar molt bons resultats.

Conclusió: cal identificar i analitzar el públic objectiu en l’etapa inicial de creació d’una campanya publicitària.

El públic objectiu (TA) és un grup d’usuaris als quals es dirigeixen les activitats publicitàries. Està interessada en rebre un servei, producte o informació, i l’anunciant està interessat en ella. El públic objectiu són tots aquells les necessitats dels quals satisfà el vostre producte.

El desconeixement del vostre públic porta Llista de números de telèfon actualitzada de 2024 d’arreu del món o bé al fracàs total del producte al mercat o, que es troba més sovint a la pràctica, a un augment significatiu dels pressupostos de promoció.

Entenem-ho amb un exemple. Hi ha un maquillador que vol fer una visita a casa del client com a servei principal.

És important fer entrevistes amb els anomenats “iniciadors”. Per exemple, a l’hora de comprar mobles infantils, pantalons d’home o camises, també s’inclouen les dones en el públic objectiu, ja que la majoria de les vegades són les que prenen la decisió sobre la necessitat d’una compra.

Crear campanyes de màrqueting (publicitat, ofertes comercials, continguts, etc.) que s’adaptin al màxim a les necessitats d’un públic objectiu concret. Sovint, el mateix producte s’ha de posicionar de manera diferent per a diverses categories de clients potencials.

Llista de números de telèfon actualitzada de 2024 d'arreu del món 2

En la pràctica de màrqueting moderna, es distingeixen els següents tipus de públic objectiu:

El principal pren la decisió de compra. Ella és la iniciadora de l’acció, en oposició a la indirecta. Naturalment, serà una prioritat per a nosaltres. Per exemple, el públic principal de les joguines infantils són els nens, i les seves mares són un públic indirecte, tot i que són elles qui comproven la qualitat de la joguina i la paguen.

Queda clar pel nom. Exemple : amants del te: un públic ampli, amants del te de fruites blanques: un públic reduït. Públic objectiu en l’àmbit empresarial (B2B) i en l’àmbit del consum individual (B2C).

Dos objectius (compra i cerca d’informació) són dos 10 个最佳 Majestic 替代品 tipus d’accions dels visitants del vostre lloc. Es tracta d’un públic objectiu interessat en el contingut del lloc (els visitants vénen per obtenir informació) i dels visitants que estan interessats en els productes i serveis del lloc per a la seva posterior compra.

Podeu obtenir dades sobre el vostre públic objectiu mitjançant.

Intenteu entrevistar el major nombre possible d’enquestats o feu una enquesta als líders d’opinió. Busca informació en fòrums, blocs, xarxes socials (en grups o pàgines públiques) sobre temes relacionats.

Recordeu que hi ha una “minoria vocal” als fòrums i blocs. Cal recollir i analitzar acuradament les seves opinions: formen la imatge del producte. Cal tenir en compte que les declaracions d'”aquestes persones poden no coincidir amb l’opinió de la “majoria 购买线索 silenciosa” que adquireix el producte o els serveis.

A l’hora d’obtenir dades, busqueu sempre els motius i els motius per consumir un producte. Heu de representar amb precisió la naturalesa del vostre client.

Una enquesta sobre els possibles motius per prendre un berenar va ajudar a Nestlé a identificar un segment del seu públic objectiu com a “amants deprimits de la xocolata” que prefereixen comprar dolços en caixes cares. La nova estratègia de promoció de caramels va augmentar les vendes i va reduir els costos de promoció reduint l’audiència.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *